De Heksenketel is het kind centrum voor ErvaringsGericht onderwijs in Noord-Nederland. De voor- en naschoolse opvang, het kinderdagverblijf en de school werken in gezamenlijkheid aan de brede ontwikkeling van kinderen. Dat doen we door te sturen op de acht speerpunten die we eerder al besproken.

De beste manier om te ervaren hoe wij werken is natuurlijk langs komen. Wij nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en de Heksenketel te beleven. Voor wie op dit moment niet in de gelegenheid is dat te doen verzamelen we op die plaats verhalen over onze school.
Die laten zien welke vaardigheden de kinderen op de Heksenketel alleen of samen ontwikkelen.   De Heksenketel: ontmoet je beste ik!

Geïnteresseerd in meer informatie over de pedagogie van ErvaringsGericht onderwijs? Klik hier.