ErvaringsGericht Onderwijs

Op de Heksenketel sturen we op betrokkenheid en welbevinden van kinderen (maar ook van ouders en medewerkers). Kinderen die betrokken zijn bij dat wat ze leren doen dat beter en sneller. Ze leren dus meer. En dat welbevinden belangrijk is, dat hoeven we niet meer uit te leggen, toch?

Kinderen op onze school hebben ruimte om zelf keuzes te maken.Keuzes in wat ze leren en hoe ze het leren. Daarnaast richten we ruimtes op de Heksenketel zo in dat kinderen er graag aan het werk zijn en worden alle medewerkers van de Heksenketel geschoold in het voeren van echte empathische gesprekken met kinderen. Op die manier weet de juf of de pedagogisch medewerker precies welk aanbod het kind nodig heeft.

Meer weten over ErvaringsGericht Onderwijs? Klik hier voor meer informatie.