Ontmoet je beste ik!

Dit is het motto van het aanbod op de Heksenketel. Wij willen dat de kinderen van de Heksenketel ontdekken waar ze goed in zijn en vervolgens dat ook mogen ontwikkelen. Het team van de Heksenketel werkt iedere dag met veel inzet om dit te verwezenlijken.
Daarom is dit onze missie:

Kinderen ervaren in de uitnodigende omgeving van de Heksenketel betrokkenheid en verwonderen zich samen door onderzoekend te leren.

Met deze missie in gedachten ontwikkelden we samen acht speerpunten die er voor gaan zorgen dat er ook zichtbaar aan de missie gewerkt wordt in de school. De speerpunten zijn:
1. Talentontwikkeling
2. Uitdagende speel- en leeromgeving
3. We zien de kinderen
4. Er is een doorlopende ontwikkeling van 0 tot 13 jaar
5. Betrokkenheid, welbevinden en verbinding.
6. Professioneel team met hoge kwaliteit.
7. Ouders zijn partner.
8. Hoge opbrengsten.

Vervolgens zijn we met het team, met ouders en met de kinderen in gesprek geweest over hoe dat er in de praktijk uitziet. Dat kun je lezen in acht speerpunten met uitwerking.