Welkom in groep 6/7!

Wij zijn een klas met 29 kinderen, 20 in groep 6 en 9 in groep 7.
Op maandag staat juf Mirjam Hesse voor de klas, op dinsdag tot en met vrijdag is juf Marja Kroeze er. We hebben ook twee onderwijsassistent stagiaires: juf Mandy en juf Maura.
Mandy heeft het afgelopen half jaar op de maandag en dinsdag stage gelopen en Maura het hele jaar op de woensdag, donderdag en vrijdag.

We zijn een leuke en gezellige klas met veel verschillende kinderen. Wij zitten in lokaal 11. Onze dag begint altijd met de inloop, vanaf 08:30 tot 09:00 mogen leerlingen aan hun Keuzewerk-kaart werken. Dit zijn verschillende opdrachten die ze binnen een aantal weken allemaal gedaan moeten hebben.

Om 09:00 beginnen we met de uitleg en daarna zelfstandig werken. Om 10.15 uur gaan we drinken en fruit eten en om 10.30 uur hebben we pauze op het plein of op het grasveldje naast de school. Met mooi weer zijn we ook te vinden in het Anne Frank park!

-Het afgelopen jaar hebben we veel moeite moeten doen om in het OBS de Heksenketel website systeem te komen. Dit is onlangs gelukt, het plan was van het afgelopen jaar de nieuwtjes plus foto's er ook op te zetten. Jammer genoeg laat het systeem ons nog steeds in de steek. We hopen zo snel mogelijk bij het kopje "Nieuws uit de groep" te kunnen, om toch nog deze belevenissen te weer te geven.-

Groetjes!

Marja, Mirjam, Mandy en Maura