Een kleine impressie uit groep 8b:

Moviemakers:

Keuzewerk: mandala maken met materialen

Keuzewerk: twister met woordsoorten

Keuzewerk: spoordienst regeling

Keuzewerk: schaken

Keuzewerk: Argus Clou

Lampionnen maken:

Momenteel zijn we volop met de lampionnen bezig. Ieder kind maakt zijn eigen lampion. Ze maken eerst een ontwerp en geven aan welke materialen ze nodig hebben. Zodra ze de spullen voor hun lampion bij elkaar hebben, kunnen ze aan de slag. Dit levert de meest fantastische en unieke lampionnen op. Op donderdag 10 november is er een lampionnenshow. Dan mogen de kinderen vol trots hun creaties tentoonstellen aan alle papa's, mama's, opa's, oma's en andere belangstellenden.

Mediawijs:

Donderdag 24 november brachten de kinderen een ochtend door op de bibliotheek. Daar kregen de kinderen uitleg en informatie over Mediawijs? Bewijs het maar! Wat doe je wel op internet, wat juist niet? Welke afspraken kun je met elkaar maken over b.v. Whatsapp? De kinderen konden middels een speurtocht en met behulp van een I pad verschillende vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Het was een zeer geslaagde ochtend, waarbij de kinderen allemaal het certificaat "Mediawijs" hebben behaald.