Meester Jeroen en juf Ingrid

In groep 8 wordt op maandag en dinsdag les gegeven door Jeroen. En de rest van de week door Ingrid. Verder hebben we één stagiaire in onze groep. Esmée doet de opleiding tot onderwijs assistente. Het is een leuke en gezellige groep en telt momenteel 29 kinderen. We zitten in lokaal 12.

Door middel van het contract (= weekplanning) en een dagplanning op het digibord, kunnen de kinderen direct zien wat er die dag allemaal aan de orde komt, wat de meesten toch een goede houvast geeft.

Over het algemeen beginnen we met keuzewerk. De instructies beginnen om 9 uur. Om 10.15 uur gaan we drinken en fruit eten en om 10.30uur leven we ons uit op het plein of op het grasveldje achter de school. Daarnaast maken we geregeld gebruik van het Anne Frank park.

De maandgaochtend verloopt iets anders. Dan gaan we om 8.30 uur gymmen in de Marsdijkhal. Hier krijgen we altijd erg leuke en leerzame gymlessen van meester Daan. Van 8.30 uur tot 9.30 uur zijn we dus lekker actief bezig! Na het douchen en aankleden lopen we weer terug naar school. Vervolgens kunnen we lekker fruit eten en iets drinken.

Groeten van Marco, Ingrid en Jeroen