Welkom in onze groep.

In onze groep werken 2 leerkrachten: juf Karina (, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) en juf Jannet (maandag).

In de groep zitten 27 enthousiaste, gezellige en leuke kinderen: 9 in groep 5 en 18 in groep 6. We kiezen zelf waar we zitten. Groep 5 zit daardoor ook bij groep  in een groepje. Zo kunnen we elkaar goed helpen.

Iedere dag beginnen we met de inloop. We gaan aan het werk met keuzewerk of contractwerk. Dat kiezen we zelf. Juf zet op het bord wanneer er instructie is voor welke groep.
Op maandag hebben we gymnastiek van meester Daan. Op donderdag hebben we sport en spel. Dat geven stagiaires van meester Daan.

Om 10 uur gaan we lekker buiten spelen en daarna fruit eten. Daarna gaan we verder met contractwerk.
Om 11.45 uur gaan we weer naar buiten. Dan gaan we samen ons broodje eten. Na de lunch hebben we vaak een bespreking van een krantenartikel of boek of een spreekbeurt. We geven elkaar tips en tops. Dat kunnen we al heel goed.
Na de middag werken ook nog aan ons contract. 2x in de week gaan we aan het werk met Argus Clou (aardrijkskunde, geschiedenis en natuur & techniek). We maken een muurkrant over een thema. 1x in de week bespreken we de tekst van Nieuwsbegrip. In zo'n artikel staat een stukje uit het nieuws van de afgelopen week.

Op vrijdagmiddag hebben we atelier of gaan we in de klas creatief aan de slag. Tijdens een ronde atelier leren we een heleboel andere technieken op creatief gebied, dansen of koken en nog veel meer andere dingen.