Groep 5

Welkom in onze groep.  

In onze groep werken 2 leerkrachten: juf Karina (maandag en dinsdag en juf Mirjam (woensdag, donderdag en vrijdag). Op maandag, dinsdag en woensdag is ook meester Jeroen in onze groep. Hij doet de opleiding voor onderwijs assistent. 

In deze groep zitten 32  enthousiaste, gezellige en leuke kinderen. We kiezen zelf waar we zitten. Zo leren we ook met andere kinderen samen te werken.  

Iedere dag beginnen we met de inloop. We gaan aan het werk met keuzewerk of contractwerk. Dit jaar beginnen we om 8.30 uur in de flex-groep. Dat betekent dat de groep wordt verdeeld over 2 leerkrachten. Zo hebben we tot 10.15 uur les met 16 kinderen. 
We werken met een taakbrief. Hier staat op aan welke doelen we gaan werken. Ook hebben we een keuzekaart. Daarop staan bijvoorbeeld werken in de rekenhoek of lekker lezen in de leeshoek.

Dit jaar gaan we met verschillende groepen naar buiten in de pauze. Zo kunnen we spelen met grotere en kleinere kinderen.

Op maandag hebben we gymnastiek van meester Daan. Op dinsdag hebben we sport en spel. Dat geven stagiaires van meester Daan.

We zullen zoveel mogelijk hier met jullie delen. Dat doen we ook op de besloten FB van groep 5.


 
 

 

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl