6 juli 2016
Vandaag hebben Robine en Claire een spreekbeurt gehouden over de dierenambulance. De dierenambulance kwam zelfs even echt op school! We hebben alles kunnen bekijken, veel vragen kunnen stellen en zelfs even achter het stuur kunnen zitten. Robine en Claire, super gedaan!

13 juni 2016
Het was even schrikken maar gelukkig is Annika weer op school. Nog wel in een rolstoel, maar dat is geen probleem want we helpen haar allemaal graag!

2 juni 2016
Veel kinderen uit onze groep lopen mee met de avond-vier-daagse. Onze wandel-toppers:

1 juni 2016
We weten wie we volgend jaar in groep 4 als juffen hebben :-); Juf Debbie zal er op dinsdag zijn en Juf Kirsten op de andere dagen. Verder krijgen we een extra lokaal èn hulp van juf Ingrid en juf Hanny. Mike, Jayden, William, Sterre, Emma, Isabel en Elise zullen ook weer bij ons in de groep zitten. Alles bij elkaar kan het alleen maar een heel gezellig jaar worden!
Een jaar met een feestelijke start want extra leuk is dat juf Kirsten gaat trouwen op 30 september. Daar kunnen we ons nu samen op gaan verheugen. Sarah heeft er al een mooi verhaal met een tekening over geschreven:

26 mei 2016
Groot nieuws!!!!! Jayloisa is op de wereldkampioenschappen fietscross BMX in Colombia 6e geworden. Super gedaan, we zijn allemaal heel trots!

25 mei 2016
We hebben een berichtje gekregen van Jayloisa! Jayloisa zit bij ons in groep 3 en doet mee aan de wereldkampioenschappen fietscross BMX in Colombia. Ze schrijft:
"Hallo allemaal,
We hadden eerst een korte reis en toen een hele lange. Ik heb al 2 dagen getraind op de baan. Morgen (25 mei) heb ik de wedstrijd en daar heb ik veel zin in. Ik ben heel zenuwachtig maar ga mijn best doen. Ik hoop dat ik kampioen word, ik laat het morgen gelijk weten.
Groetjes Jayloisa"

Jayloisa, heel veel succes!!!!!

23 mei 2016
De komende twee weken zullen we veel experimenteren met water. We gaan ontdekken hoe water snel stroomt en wanneer het druppelt. We gaan water overschenken, meten met water en natuurlijk kijken wat drijft en zinkt. Wie maakt er een boot die echt kan varen???
En dat allemaal rondom ons eigen zwembad in de klas :-).