In onze groep werken en spelen we met 33 kinderen in lokaal 4, 5, 10 en op de gangen. We hebben maar liefst 5 juffen! Dat lijkt heel veel, maar valt reuze mee.
We werken en spelen veel samen met de kinderen van groep 4. We zoeken elkaar op tijdens het buiten spelen,  mogen bij elkaar aan het werk en spelen samen in de hoeken. Heel fijn!

Bij binnenkomst op school staan op het bord in de gang alle taken en wat we die dag allemaal gaan doen. We mogen zelf kiezen in welk lokaal we starten en waar we mee gaan beginnen. Er zijn kinderen die het prettig vinden gelijk aan het werk te gaan met een taak van lezen of rekenen. Maar er zijn ook kinderen die graag starten met keuzewerk. Op onze keuzekaart staat héél veel en gevarieerd aanbod. We mogen bijvoorbeeld van scheerschuim woordjes maken of leuke rekenspelletjes op de computer doen. We mogen bij ons zelf de 'moet'-taken verdelen over de dag en de overige tijd besteden aan de activiteiten van de keuzekaart.

Naast het werken aan de taken en de keuzekaart zitten we heel veel samen in de kring. We vertellen elkaar wat we hebben meegemaakt, zingen liedjes, luisteren naar een mooi verhaal of doen een spel. Maar ook de reken- en leesuitleg doen we in de kring. Door samen veel bezig te zijn met letters en cijfers leren we van en met elkaar. Wel zo gezellig...